Kontorsstädning

Kontorsstädning

StädNord erbjuder kontorsstädning till företag i Umeå Kommun och Örnsköldsvik. Vår städning av kontor till mindre som medelstora och stora företag håller högsta kvalitet och därför lämnar vi 100 % garanti på alla utförda städjobb för kontorsstädning. Vi är noga med sekretess och arbetar alltid mycket diskret. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med det jobb vi utför för ditt företag som anlitar kontorsstädning.

Vi på StädNord vet vad behövs för att få ditt kontor skinande rent. För mer information om vad som ingår i vår kontorsstädning, kontakta oss på info@stadnord.se eller se punktlistan nedan.

Kontorsrum

Konferensrum

Arkiv, Förråd

Kök, Fikarum

Toaletter

Övrigt

Allmän information

Ring oss så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema just efter Ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att Ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt. En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

Betalningsvillkor: 30 dagar. Fakturaavgift på 25 kr. + moms tillkommer.

Städmaterial

Beställaren ser till att det finns en välfungerande dammsugare med en tom dammsugarpåse i, och en hink med mopp (inklusive stång) tillgängligt.

StädNord kan också köpa det nödvändiga grundmaterialet som behövs för beställaren (på beställarens räkning). Önskar beställaren att speciella rengöringsmedel används (på grund av allergi eller speciella eller ömtåliga ytor) ska detta finnas på plats.

Disktabletter till eventuell/a diskmaskiner ska också finnas på plats.

Kunden ansvarar för underhåll av städmaterialet nämnt ovan. Vår personal meddelar i god tid om städmaterialet behöver bytas ut/fyllas upp.

Andra materialkostnader såsom icke-specificerade rengöringsmedel, trasor, microfiberprodukter etc. är inkluderade i priset.

Möjliga tilläggskostnader

Om kontoret är hårt smutsat kan städningen inte utföras till det avtalade priset. Vid tillfälle av hårt smutsat kontor, blir kunden informerad om tilläggskostnaden. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i det antal timmar som ingår i det avtalade priset.

Eventuella skador

Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan.

Garanti

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas genast av oss. Klagomål som uppkommer efter kundens godkännande beaktas ej.

Vi rekommenderar att beställaren närvarar vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Reklamation

Reklamationsrätten är gällande i 3 dagar efter tjänstens avslutande. Ärenden inkomna senare än 3 dagar handläggs inte.