Byggstädning

Byggstädning

Byggstädning är något av vår specialité. Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Västerbotten med omnejd.

Vi städar även byggbodar, håller kontoret, fikarummet och omklädningsrummet riktigt rena och fräscha.

Vi har skaffat oss gedigen kunskap om byggstädning genom åren och vet vad som krävs. Flexibilitet, kommunikation och samarbete är viktiga ingredienser för att ett inflyttningsdatum ska klaffa. Mycket blir ofta förskjutet på ett bygge, där många olika hantverkare från olika branscher är inblandade och därför är det av vikt att allting går i lås.

Vår personal bär alltid sin ID- legitimation, är fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vi uppfyller samtliga krav för att få arbeta med byggstäd.

Låt oss ta hand er byggstädning! Vi ger dig gärna kostnadsförslag för byggstädning och etableringsstädning.

Kontakt

Har du frågor om byggstädning eller vill du boka ett kostnadsfritt kundbesök? Ring oss på: 090-144 661 eller mejla på info@stadnord.se. Du kan även göra en förfrågan via länken offert.

Priset är inklusive moms och efter RUT-avdrag (eventuell rabatt är inte avdragen). Materialkostnad ingår i priset. Vi tillhandahåller allt material och alla redskap för en normal städning. Se på checklista vad som ingår i städningen. Extra kostnad för ev. tillval tillkommer. Arbeten som utförs på helger eller röda dagar debiteras med 10% extra.

StädNord lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda byggstädningar.

Följande ingår i byggstädning

Bostadsrum/samtliga rum

Kök

Badrum & toalett

Balkong/Veranda