Fönsterputs

Fönsterputs

Fönstren är din verksamhets ansikte utåt. Med vår professionella tjänst för fönsterputsning ser vi till att du alltid har representativa och skinande rena fönster.

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal som passar de flesta situationer. Vi deltar gärna i er upphandling av fönsterputs och kan i allmänhet lägga ett bra bud som är intressant för er.

Våra medarbetare putsar effektivt dina fönster rena och fria från stänk och smutsränder. I tjänsten ingår alla medel och redskap som behövs samt både utvändig rengöring och mellan fönstren samt runtomkring fönstren om ni så önskar.

Inför din fönsterputs

Överenskommelse om tid, nyckelhantering och pris sker med oss. Rapportera befintliga skador innan fönstertvätten påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är behäftade med fel avseende låsvred, persienner etc.

Förbered genom att plocka bort blommor och föremål från fönsterblecken och ta ned gardinerna om de förhindrar åtkomsten till fönstren. Vi kan givetvis även hjälpa dig med detta mot ett mindre tillägg.

Kostnad

Du anger antal fönster och fönstertyp för att få ett korrekt pris. Fönster med spröjs och många små rutor är mer tidskrävande än stora fönsterpartier. Priset på fönsterputs lämnas enligt offert.

Abonnera på fönsterputs

Vi erbjuder även våra kunder att abonnera på fönsterputsning. Vi gör upp ett schema på hur många gånger per år vi skall putsa Era fönster. Ni binder inte upp er för någon särskild tid utan abonnemanget rullar löpande och kan sägas upp med omedelbar verkan.

Vid tecknande av fönsterputs minst 2 gånger per år så får ni också -10% rabatt på våra redan förmånliga priser.