Butiksstädning

Butiksstädning

Oavsett om du säljer kläder, mobiltelefoner, böcker eller verktyg i din butik så är det alltid viktig att presentera dina produkter i en ren miljö. Att din butik är städad och ren återspeglar sig också i ditt varumärke eftersom det är där de flesta av dina kunder möter dig och ditt företag. Det spelar stor roll för dina kunders intryck av dig.

Oavsett om du har en stor eller liten butik, mycket eller mindre behov så hjälper vi dig med din butiksstädning, så att dina kunder alltid ser dig från din mest skinande sida.

Lång erfarenhet av butiksstädning

Genom åren har vi samlat på oss stor erfarenhet och förståelse för de olika städbehov som en butik har. Vi förstår vikten av att butiken alltid ska vara skinande ren när dina kunder kommer in. Vi förstår också att alla människor som besöker butiker lämnar spår, oavsett om det är fingeravtryck på glasytor, damm eller vinterslask efter leverantörens kängor. Vi förstår också att det ibland kan behövas en riktig storstädning.

Våra tjänster

Vi är flexibla och anpassar oss helt efter dig och din butiks behov. Vår utgångspunkt är därför att tillsammans med dig utforma butiksstädning som är helt anpassat efter till dig. Där kommer vi in och städar när det passar dig, morgon, kväll eller helg.

Förutom klassisk butiksstädning så erbjuder vi allt från växtskötsel, golvvård, rådgivning och skötselråd, fönsterputsning till vaktmästeri. Allt du behöver göra är att berätta för oss hur du vill ha det.

Personliga kontakter

Hos oss får du alltid en personlig kontaktperson som du sedan kan kontakta när du har frågor eller önskemål.

Vi förstår också vikten av att det är samma person som kommer och städar hos dig. Det får både dig och oss att känna oss trygga och därför försöker i vi mesta möjliga mån att se till att det sker, att du alltid möter samma personer.

Priser för butiksstädning

Priserna varierar eftersom vi alltid skräddarsyr våra paket så att butiksstädningen blir precis som du vill ha den.
Om du vill ha en mer exakt prisuppgift är det därför bäst att du kontaktar oss direkt. Det gör du lättast på info@stadnord.se eller ring på 090-144 661.