090-144 661

Jour / Akut

076-284 28 89

När det behövs akut städhjälp

Har olyckan varit framme? Dessutom efter kontorstid? Ring oss i så fall. Vi kommer och hjälper er även om det är sen kväll, natt eller helg. Ring 090-144 661

Företagstjänster

Här hittar du alla våra tjänster för företag

Trappstädning

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.

Första intrycket av välstädad trappuppgång ger dina hyresgäster ett mer trivsamt boende och ett positivt intryck för besökare.

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal som passar de flesta situationer. Vi deltar gärna i er upphandling av trappstädning och kan i allmänhet lägga ett bra bud som är intressant för er.

 

För att få en kostnadsfri offert eller mera info gällande trappstädning kontakta oss.

 Vad ingår normalt sett i trappstädning?

 

 Vad som ingår i trappstädning är med andra ord individuellt och varierar mycket mellan olika trapphus.

 

Trapphuset

 • Sopning och mopping (trappor, entraplan, våningar, källare)
 • Dammtorkning/fukttorkning av värmeelement, golvlister
 • Avfläckning av glasrutor i entré
 • Avfläckning Entrédörrar
 • Fönsterputs av samtliga fönster och entrédörrar

Hiss

 • Sopning av samtliga hissar
 • Moppning av samtliga hissar
 • Putsning av glas
 • Nöjd kund-garanti
 • Städa miljövänligt

Fönsterputs

Fönstren är din verksamhets ansikte utåt. Med vår professionella tjänst för fönsterputsning ser vi till att du alltid har representativa och skinande rena fönster.

Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal som passar de flesta situationer. Vi deltar gärna i er upphandling av fönsterputs och kan i allmänhet lägga ett bra bud som är intressant för er.

Våra medarbetare putsar effektivt dina fönster rena och fria från stänk och smutsränder.

I tjänsten ingår alla medel och redskap som behövs samt både utvändig rengöring och mellan fönstren samt runtomkring fönstren om ni så önskar.

INFÖR DIN FÖNSTERPUTS

Överenskommelse om tid, nyckelhantering och pris sker med oss.

Rapportera befintliga skador innan fönstertvätten påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är behäftade med fel avseende låsvred, persienner etc.

Förbered genom att plocka bort blommor och föremål från fönsterblecken och ta ned gardinerna om de förhindrar åtkomsten till fönstren.

Vi kan givetvis även hjälpa dig med detta mot ett mindre tillägg

KOSTNAD

Du anger antal fönster och fönstertyp för att få ett korrekt pris. Fönster med spröjs och många små rutor är mer tidskrävande än stora fönsterpartier.

Priset på fönsterputs efter offert

Medel och redskap ingår.

ABONNERA PÅ FÖNSTERPUTS

Vi erbjuder även våra kunder att abonnera på fönsterputsning.

Vi gör upp ett schema på hur många gånger per år vi skall putsa Era fönster. Ni binder inte upp er för någon särskild tid utan abonnemanget rullar löpande och kan sägas upp med omedelbar verkan.

Vid tecknande av fönsterputs minst 2 gånger per år så får ni också -10% rabatt på våra redan förmånliga priser.

-20% Rabatt

Vid tecknande av

Fönsterputs

minst 2 gånger/år

Personliga kontakter

Hos oss får du alltid en personlig kontaktperson som du sedan kan kontakta när du har frågor eller önskemål.

Butiksstädning

Oavsett om du säljer kläder, mobiltelefoner, böcker eller verktyg i din butik så är det alltid viktig att presentera dina produkter i en ren miljö. Att din butik är städad och ren återspeglar sig också i ditt varumärke eftersom det är där de flesta av dina kunder möter dig och ditt företag. Det spelar stor roll för dina kunders intryck av dig.

Oavsett om du har en stor eller liten butik, mycket eller mindre behov så hjälper vi dig med din butiksstädning, så att dina kunder alltid ser dig från din mest skinande sida.

Lång erfarenhet av butiksstädning

Genom åren har vi samlat på oss stor erfarenhet och förståelse för de olika städbehov som en butik har. Vi förstår vikten av att butiken alltid ska vara skinande ren när dina kunder kommer in. Vi förstår också att alla människor som besöker butiker lämnar spår – oavsett om det är fingeravtryck på glasytor, damm eller vinterslask efter leverantörens kängor. Vi förstår också att det ibland kan behövas en riktig storstädning.

Våra tjänster

Vi är flexibla och anpassar oss helt efter dig och din butiks behov. Vår utgångspunkt är därför att tillsammans med dig utforma butiksstädning som är helt anpassat efter till dig. Där kommer vi in och städar när det passar dig, morgon, kväll eller helg.

Förutom klassisk butiksstädning så erbjuder vi allt från växtskötsel, golvvård, rådgivning och skötselråd, fönsterputsning till vaktmästeri. Allt du behöver göra är att berätta för oss hur du vill ha det.

Personliga kontakter

Hos oss får du alltid en personlig kontaktperson som du sedan kan kontakta när du har frågor eller önskemål.

Vi förstår också vikten av att det är samma person som kommer och städar hos dig. Det får både dig och oss att känna oss trygga och därför försöker i vi mesta möjliga mån att se till att det sker – att du alltid möter samma personer.

Priser för butiksstädning

Priserna varierar eftersom vi alltid skräddarsyr våra paket så att butiksstädningen blir precis som du vill ha den.
Om du vill ha en mer exakt prisuppgift är det därför bäst att du kontaktar oss direkt. Det gör du lättast på info@stadnord.se eller ring på 090-144 661

 

Kontorsstädning

 

StädNord  erbjuder kontorstädning till företag i Umeå Kommun och Örnsköldsvik. Vår städning av

kontor till mindre som medelstora och stora företag håller högsta kvalitet och därför lämnar vi 100 % garanti på alla utförda städjobb för kontrosstädning. Vi är noga med sekretess och arbetar alltid mycket diskret. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med det jobb vi utför för ditt företag som anlitar kontorsstädning.

 

Vi på StädNord vet vad behövs för att få ditt kontor skinande rent. För mer information om vad som ingår i vår kontorstädning, kontakta oss på info@stadnord.se eller se punktlistan nedan.

 

Vill du ha mer information om kontorsstädning?  Kontakta oss

 

För aktuella erbjudanden.

 

För Kontorstädning Priser.

 

 

Kontorsrum

 • Tömma papperskorgar
 • Dammtorka fria ytor på skrivbord
 • Dammtorka fria ytor i bokhyllor och på fönsterbrädor
 • Dammtorka bordsarmaturer, kontorsmaskiner och telefoner
 • Dammsuga och våttorka golv
 • Dammtorka fria ytor på möbler

 

Konferensrum

 • Tillsynsstädning (vid behov)

 

Arkiv, Förråd

 • Dammsuga och våttorka golv
 • Dammtorka fria ytor, hyllor

 

Kök, Fikarum

 • Disk- och arbetsbänk avtorkas
 • Bord avtorkas
 • Tömning av papperskorgar
 • Dammsuga och våttorka golv
 • Diskmaskin fylls och töms sedan på ren disk
 • Mikrovågsugn torkas ut- och invändigt
 • Borttagning av fläckar på skåpluckor

 

Toaletter

 • Rengöring av sanitetsporslin och spegel, duschar tvättas vid behov
 • Påfyllning av förbrukningsprodukter
 • Tömning av papperskorgar
 • Golv våttorkas

 

Övrigt

 • Rengöring av korridorer och entré
 • Dammsugning av stolsitsar
 • Avtorkning av hyllor för ytterplagg med mera
 • Avfläckning vid/på strömbrytare och dörrhandtag
 • Avtorkning av golvsocklar

 

ALLMÄN INFORMATION

Ring oss så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema just efter Ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att Ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt. En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

Betalningsvillkor: 30 dagar.

Fakturaavgift på 25 kr. + moms tillkommer.

STÄDMATERIAL

Beställaren ser till att det finns en välfungerande dammsugare med en tom dammsugarpåse i, och en hink med mopp (inklusive stång) tillgängligt.

StädNord  kan också köpa det nödvändiga grundmaterialet som behövs för beställaren (på beställarens räkning). Önskar beställaren att speciella rengöringsmedel används (på grund av allergi eller speciella eller ömtåliga ytor) ska detta finnas på plats.

Disktabletter till eventuell/a diskmaskiner ska också finnas på plats.

Kunden ansvarar för underhåll av städmaterialet nämnt ovan. Vår personal meddelar i god tid om städmaterialet behöver bytas ut/fyllas upp.

Andra materialkostnader såsom icke-specificerade rengöringsmedel, trasor, microfiberprodukter etc. är inkluderade i priset.

MÖJLIGA TILLÄGGSKOSTNADER

Om kontoret är hårt smutsat kan städningen inte utföras till det avtalade priset. Vid tillfälle av hårt smutsat kontor, blir kunden informerad om tilläggskostnaden. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i det antal timmar som ingår i det avtalade priset.

EVENTUELLA SKADOR

Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkring. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan.

OBS!!! Om t.ex. soffa eller kylskåp är ganska tunga, och det finns risk att skada golven eller lämna repor på väggar/köksskåp, då rör vi inte möblerna! Vi städar under/bakom soffa eller kylskåp bara i fall de flyttas av kunden!

GARANTI

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas genast av oss. Klagomål som uppkommer efter kundens godkännande beaktas ej.

Vi rekommenderar att beställaren närvarar vid besiktningstillfället.
 Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

REKLAMATION

Reklamationsrätten är gällande i 3 dagar efter tjänstens avslutande. Ärenden inkomna senare än 3 dagar handläggs inte.

Garanti

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas genast av oss.

Lokalvård

Med ett personligt möte tillsammans med dig som kund genomför vi en professionell behovsanalys i Era lokaler. Varje kund erhåller en skräddarsydd lösning baserad på kundens önskemål och behov. Vi arbetar flexibelt och proaktivt, alltid med ett professionellt utförande och uppträdande med kunden i fokus.

 Genom att ständigt hålla oss uppdaterade på vad som händer i branschen och kontinuerligt utbilda vår personal har vi samlat på oss kunskap om städning i alla möjliga lokaler.

Våra kunniga lokalvårdare följer alltid en tydlig arbetsplan med städrutiner och protokoll som gäller i just dina lokaler. Till sin hjälp har de ergonomiska arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel.

Boka möte med oss

Vill du veta mer rekommenderar vi att du bokar ett möte med oss.

Boka möte med oss

Vill du veta mer rekommenderar vi att du bokar ett möte med oss.

Ring: 090-144 661

Skolor/Förskolor städning

Vi erbjuder regelbunden städning i skolor, förskolor och fritidsskolor. Tjänsten utförs enligt överenskommelse.

FÖLJANDE INGÅR I ETT STANDARDAVTAL

 

Klassrum

 • Golv Sopas, våttorkas varje dag
 • Damm Torkas av 1 gång/vecka
 • Glas Putsas 1 gång/vecka
 • Dörrar Torkas av 1 gång/vecka
 • Papperskorgar Tömmes 1 gång/vecka samt vid behov

 

Stolar ska vara uppställda på borden så vi kan komma åt och göra rent.

 

Lärarrum

 • Golv Sopas, våttorkas 1 gång/vecka
 • Damm Torkas av 1 gång/vecka
 • Glas Putsas 1 gång/vecka
 • Dörrar Torkas av 1 gång/vecka
 • Papperskorgar Tömmes 1 gång/vecka samt vid behov

 

Bord torkas om inget står på dem, fria ytor torkas också.

 

Toaletter

 • Toastolar Rengörs varje dag
 • Handfat Rengörs varje dag
 • Kranar Rengörs varje dag
 • Hygienpåsar Bytes vid behov
 • Papperskorgar Tömmes varje dag
 • Pappershanddukar Påfyllning vid behov
 • Toapapper Påfyllning vid behov
 • Speglar Putsas varje dag
 • Golv Sopas, våttorkas varje dag
 • Tvål Påfyllning vid behov
 • Väggar Torkas av vid behov

 

Stopp i toaletter åtgärdas också mot extra kostnad.

 

Personalrum

 • Golv Sopas, våttorkas varje dag
 • Papperskorgar Tömmes varje dag
 • Diskbänk Torkas av varje dag

 

Eventuell kaffemaskin torkas av en gång/vecka.

 

Korridorer

 • Golv Sopas, våttorkas varje dag
 • Väggar (fläckar) Torkas av varje dag
 • Damm Torkas av 1 gång/vecka
 • Papperskorgar Tömmes varje dag
 • Soffor Torkas av varje dag
 • Bord Torkas av varje dag

 

Duschrum och omklädningsrum

 • Golv Sopas, våttorkas varje dag
 • Handfat Rengörs varje dag
 • Kranar Rengörs varje dag
 • Papperskorgar Tömmes varje dag/vid behov
 • Damm Torkas av 1 gång/vecka
 • Speglar Putsas vid behov

 

Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen.

 

ALLMÄN INFORMATION

Ring oss på 0762742889 så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema just efter Ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att Ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt. En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

Betalningsvillkor: 30 dagar.

Fakturaavgift på 25 kr. + moms tillkommer.

STÄDMATERIAL

Kunden ansvarar för underhåll av städmaterial. Vår personal meddelar i god tid om städmaterialet behöver bytas ut/fyllas upp.

Kunden ansvarar för att ha rengöringsmaterial tillgängligt. Vi meddelar i god tid om påfyllning/utbyte krävs.

MÖJLIGA TILLÄGGSKOSTNADER

Om lokalerna är hårt smutsade kan städningen inte utföras till det avtalade priset. Vid tillfälle av hårt smutsade lokaler, blir kunden informerad om tilläggskostnaden. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i det antal timmar som ingår i det avtalade priset.

EVENTUELLA SKADOR

Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan.

GARANTI

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella klagomål som kan framkommavid besiktningstillfället åtgärdas genast av oss. Klagomål som uppkommer efter kundens
godkännande beaktas ej. Vi rekommenderar att beställaren närvarar vid besiktningstillfället.
Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

REKLAMATION

Reklamationsrätten är gällande i 3 dagar efter tjänstens avslutande. Ärenden inkomna senare än 3 dagar handläggs inte.

Enligt dina önskemål

Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen.

Personal

Vår personal bär alltid sin ID- legitimation, är fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret.

Byggstädning

Byggstädning är något av vår specialité. Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Västerbotten med omnejd.

Vi städar även byggbodar, håller kontoret, fikarummet och omklädningsrummet riktigt rena och fräscha.

Vi har skaffat oss gedigen kunskap om byggstädning genom åren och vet vad som krävs. Flexibilitet, kommunikation och samarbete är viktiga ingredienser för att ett inflyttningsdatum ska klaffa. Mycket blir ofta förskjutet på ett bygge, där många olika hantverkare från olika branscher är inblandade och därför är det av vikt att allting går i lås.

Vår personal bär alltid sin ID- legitimation, är fullt försäkrade, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vi uppfyller samtliga krav för att få arbeta med byggstäd.

Låt oss ta hand er byggstädning!

Vi ger dig gärna kostnadsförslag för byggstädning och etableringsstädning.

KONTAKT

Har du frågor om byggstädning eller vill du boka ett kostnadsfritt kundbesök? Ring oss på: 0762742889 eller mejla på info@stadnord.se

Du kan även göra en förfrågan under sektionen Offertförfrågan.

Priset är inklusive moms och efter RUT-avdrag (eventuell rabatt är inte avdragen). Materialkostnad ingår i priset. Vi tillhandahåller allt material och alla redskap för en normal städning. Se på  checklista vad som ingår i städningen. Extra kostnad för ev. tillval tillkommer. Arbeten som utförs på helger eller röda dagar debiteras med 10% extra.

StädNord lämnar alltid nöjd-kund-garanti på utförda byggstädningar.

 

Bostadsrum/samtliga rum

 • Dammsugning och moppning av golv
 • Rengöring av golvlister, dörrfoder, dörrar, elkontakter samt strömbrytare
 • Rengöring av karmar, fönsterbrädor samt målade ytor
 • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)
 • Rengöring av ev. element
 • Avdamning av väggar
 • Rengöring av luftventiler
 • Fönsterputsning, inkl. rengöring av fönsterkarmar

 

Kök

 • Kyl och frys utvändigt samt under och bakom (under och bakom om möjligt)
 • Ugn in- och utvändigt och, även avtorkning av ugnsplåtar (vid behov)
 • Rengöring av spishäll/spisplattor
 • Diskmaskin rengörs in- och utvändigt (ej bakom och under)
 • Skåp, lådor och bänkar rengörs
 • Skåpluckor/skåpdörrar rengörs
 • Rengöring av köksfläkt och filter
 • Rengöring av luftventiler (ej inuti)
 • Avtorkning av fast belysning
 • Avtorkning av väggar

 

Badrum & toalett

 • Rengöring av toalettstol och tvättställ
 • Rengöring av badkar, in- och utvändigt samt under (om front är borttagen)
 • Rengöring av väggar, avkalkning
 • Rengöring av vattenledningar/rör
 • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt
 • Golvbrunnar öppnas och rengörs inuti (om de är tillgängliga)
 • Avtorkning av fast belysning
 • Putsning av fönster och speglar
 • Rengöring av badrumsskåp, utvändigt samt invändigt om skåpet är tomt

Balkong/Veranda

 • Dammsugning av golv (om möjligt)

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.